Opritten en terrassen

Natuursteen voor buiten

De tuin is het verlengde van uw woning. Een stukje van uw persoonlijkheid weliswaar. Met natuursteen kiest u voor tijdloos materiaal voor het terras of de oprit. Het ruime aanbod en de prachtige soorten bieden heel wat creatieve mogelijkheden.

E enkele soorten :

Graniet : dan kies je voor een luxueuze uitstraling, vergt weinig onderhoud, blijft mooi en is uitermate geschikt voor buitengebruik (vorstvrij)

Kalksteen : dan kies je voor een natuurlijke tegel met zijn mooie kleurschakeringen, vergt meer onderhoud daar het een zachter gesteente is

Leisteen: dan kies je voor sobere duurzame schoonheid opgelet niet alle leisteen is vorstbestendig !

Basalt: dan kies je voor zijn fijnkorrelig uitzicht, zijn weinig poreus en zeer hard dus uitermate geschikt als terrastegel.

Arduin: dan kies je voor hard, slijtvast en weinig poreus waardoor arduin uitstekend geschikt is voor buitentoepassingen.

Zandsteen: dan kies je voor natuurruw en veelkleurig, geschikt voor een rustieke en landelijke omgeving.

Al deze soorten zijn te verkrijgen in diverse formaten en afwerkingen.

Keramische tegels voor buiten

Ook hier is het ruime aanbod aan formaten en kleuren groot. Wij werken met de beste kwaliteitstegels, ons Belgisch klimaat vergt namelijk heel veel van een terrastegel.

Hij moet bestand zijn tegen sterke klimaatsveranderingen. Daarom is het vereist dat een terrastegel vorstvrij is en bij voorkeur wat gestructureerd, ook het formaat en de plaatsing spelen hierbij een niet te onderschatten rol.

Daarom is het aangewezen buitenbevloering te laten plaatsen door ervaren vaklui die dag in dag uit bezig zijn met hun vak.