Over ons

Tot op vandaag staan wij nog altijd garant voor vakkennis, eerlijkheid, service en bovenal uitstekende kwaliteit. Een zeer verzorgde afwerking is dan ook een must.

We leveren en plaatsen alle vloeren en wandtegels, opritten en terrassen, ook voor het aanleggen van een vijver kan u bij ons terecht alsook houten afsluitingen. Onze realisaties in de loop der jaren zijn stuk -voor stuk originele ontwerpen, boordevol kwaliteit van eigen huis. Wij maken er graag iets moois van, naar uw smaak en budget.

Onze klanten kunnnen het bevestigen : "wij bieden steeds het beste" Wij hebben alleen tevreden klanten, onze talrijke referenties bewijzen het! U kan bij ons iedere tegel vinden die kwalitatief, degelijk en betrouwbaar is. Vloeren Mestdagh werkt samen met de meest gerenommeerde Italiaanse en Spaanse tegel- fabrikanten.

Vloeren Mestdagh biedt tegels in alle formaten en in verschillende materialen, van keramiekvloeren tot natuursteen. Wat u ook kiest modern, design, klassiek of landelijk bij vloeren Mestdagh hebben we het allemaal. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van oprit en terras. Hebt u geen idee wat er allemaal mogelijk is qua kleur, formaat, materiaal, vormgeving geen probleem laat al het werk aan ons over.

Wij zorgen voor het vakkundig ontwerpen van uw oprit en terras naar uw smaak en budget zonder dat het u meer kost, u hoeft bij ons niet te betalen voor een plan of tekening, bij ons maakt dit deel uit van de service die wij u bieden.

Door te werken met diverse materialen en onze jarenlange ervaring is iedere aanleg steeds iets unieks.